THE TALL SHIPS RACES KOTKA 2017
fi en ru

THE TALL SHIPS RACES KOTKA 2017

13. – 16.7.2017

Tall Ships Races Kotkan verkkosivut julkaistiin

15.11.2016

Ensi kesänä, 13.-16. heinäkuuta Kotkassa järjestettävän suurten purjealusten tapahtuman, The Tall Ships Races Kotkan verkkosivut on julkaistu osoitteessa http://tallshipskotka.fi

Tässä vaiheessa julkaistiin sivujen suomenkielinen versio ja vielä ennen joulua pyritään julkaisemaan myös englanninkieliset sivut. Myöhemmin sivuista julkaistaan venäjän- ja ruotsinkieliset versiot.

Verkkosivuilla kerrotaan mm. alustavat tiedot Tall Ships Races -tapahtuman ohjelmasta, tähän mennessä ilmoittautuneista aluksista sekä mahdollisuudesta osallistua tapahtumaan joko nuorisopurjehtijana tai vapaaehtoistyöntekijänä. Verkkosivuilla on luonnollisesti esillä myös kaikki tapahtuman tähän mennessä varmistuneet yhteistyökumppanit.

Sivuilla on lisäksi perustietoa Kotkan nähtävyyksistä, majoitusmahdollisuuksista ja liikenneyhteyksistä. Verkkosivujen sisältöä täydennetään etenkin ohjelman ja saapuvien alusten osalta sitä mukaan kun ensi kesä lähenee.

Sivuilla on myös linkki Tall Ships Races Kotkan verkkokauppaan, jossa on myytävänä laaja valikoima erilaisia Tall Ships Races -asusteita ja muita tapahtumaan liittyviä tuotteita.

Kotkan Tall Ships Races -tapahtumaan on tähän mennessä (15.11.) ilmoittautunut 41 alusta, joista seitsemän kuuluu suurimmille aluksille tarkoitettuun A-luokkaan. Alusten ilmoittautuminen jatkuu toukokuun alkuun 2017 asti.