THE TALL SHIPS RACES KOTKA 2017
fi en ru

THE TALL SHIPS RACES KOTKA 2017

13. – 16.7.2017

”Pieni Kotka muuttuu tapahtumaviikolla iloiseksi yhteisöksi”

11.07.2017

Kotkan Meripäivät ja Tall Ship Races merkitsevät kahvilaravintola Paussin omistajille tuhansien maksavien asiakkaiden virtaa ja vuoden tilin tekemistä lyhyessä ajassa.
”Tall Ship Races ja Meripäivät järjestetään nyt suurempana tapahtumana kuin koskaan aikaisemmin. Siitä on kehittynyt yksi Suomen suurimmista”, muistuttaa Antti Immonen.
”Kotka-lava tuossa Paussin kyljessä Kauppatorilla tulee vetämään puoleensa paljon yleisöä. Esiintyjiä on kymmeniä. Tarjontaa löytyy kotkalaisrokista tanssiesityksiin ja jopa runonlausuntaan”, toteaa puolestaan Velimatti Aronen.
Yrittäjät ovat yhtä mieltä tapahtuman tulevaisuudesta – Meripäivät ja Tall Ship Races tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden esitellä suomalaista kulttuuritarjontaa sekä kotimaisille että ulkomaisille vieraille.

Monipuolista palvelua tarjolla

Asiakasvirran lisäksi festivaaliviikolla on Paussin yrittäjäkolmikolle myös syvä henkilökohtainen merkitys:
”On ihanaa, että tällainen tapahtuma järjestetään meren äärellä. Pieni Kotka ja sen asukkaat muuttuvat kerta heitolla iloisiksi ja hyväntuulisiksi. Kaupungin valtaa poikkeuksellinen yhteishenki”, kertoo Kati Kullberg, joka on tehnyt Meripäivillä palvelutyötä jo 20 vuoden ajan.
Yhteishenki näyttäytyi jo maanantaina 10. heinäkuuta, kun risteilijät M/S AIDAmar ja M/S Costa Mediterranea toivat Kotkan-Haminan seudulle tuhansia turisteja eri maista. Heille järjestettiin palveluja ja aktiviteetteja vapaaehtoistyöläisten avustuksella.
”Paussin henkilökunta pääsi tutustumaan kansainvälisten risteilijävieraiden palvelutarpeisiin ja vastasimme niihin ammattitaitoisesti sekä hyvillä mielin. Lisäksi oli hieno seurata, kuinka Kauppatori tarjosi heille monenlaista viihdykettä, kuten esimerkiksi historiaesityksiä”, kehuu Kullberg.

Teksti ja kuvat: Toomas Lybeck

Kotka-lavan ohjelma
http://tallshipskotka.fi/fi/ohjelma/kotka-lava/